Druga kraljevska beba stiže u aprilu 2015.

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton dobiće drugo dete u aprilu 2015. godine, saopštila je danas prinčevska palata Kesington, a prenose svetske agencije.

Život

Izvor: Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.10.2014.

13:47

Default images

"Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža s radošću vas obaveštavaju da će u aprilu 2015. godine dobiti bebu", navodi se u saopštenju, dan nakon što se Kejt Midlton pojavila u javnosti posle dva meseca odsustva.

Palata Kesington navela je da vojvotkinja od Kembridža i dalje ima jake jutarnje mučnine kao tokom prve trudnoće, pre rođenja princa Džordža u julu prošle godine.

"Vilijam i Kejt biće sutra, u ime kraljice Elizabete Druge, domaćini predsedniku Singapura Toniju Tanu i njegovoj supruzi u okviru njegove državne posete Velikoj Britaniji", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Kejt Midlton prisustvovati ceremoniji dodele nagrada za najbolju fotografiju životinjskog sveta u Prirodnjačkom muzeju u Londonu.

Kraljevska beba, bez obzira na pol, biće četvrta u redu za britanski presto, odmah posle brata Džordža, oca - princa Vilijama i dede - princa Čarlsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: