Kako treba da izgleda najzgodniji muškarac na svetu?

Proseda kosa Džordža Klunija, brada Dejvida Bekama… Ukoliko uzmemo “najbolje od najboljih”, da li ćemo zaista dobiti najzgodnijeg muškardca na svetu? I kako bi on izgledao?

Život

Izvor: Izvor: B92, Daily Telegraph

Utorak, 23.09.2014.

14:36

Default images

Jedan ima nestašne uvojke Harija Stajlsa i prodorno plave oči Zeka Efrona. Drugi pak ima poneku sedu kao Džordž Kluni i oštru bradu poput Dejvida Bekama. Prvi je u svojim dvadesetim godinama, drugi lagano gazi u srednje doba... O čemu je ovde reč?

Transplantacioni estetski centar Kraun klinika iz Mančestera anketirao je više od hiljadu svojih klijenata ne bi li na osnovu njihovog izbora napravio foto-robote muškaraca koji bi trebalo da važe za najzgodnije na planeti, prenosi Dejli telegraf.

Kada je u pitanju muškarac mlađi od trideset godina, trebalo bi da uz kosu pomenutog Harija Stajlsa i oči Zeka Efrona ima i vilicu Rajana Goslinga kao i nos Džejmija Dornana.

Oni stariji od trideset godina uz Klunijevu kosu i Bekamovu bradu izgledaće znatno zanosnije ukoliko imaju oči kao Bredli Kuper, nos poput Breda Pita i vilicu Dejvida Gandija.

Anketa je takođe pokazala da starijim muškarcima bolje stoji gušća brada nego mlađim, dok su u oba slučaja oči plave boje najpoželjnije.

Hirurg Asim Šamalak iz Kraun klinike kazao je da su Dejvid Bekam i Džordž Kluni najčešći uzori njegovim pacijentima, koji se uglavnom odučuju za transplantaciju kose i brade.

“Da li ste ikada videli da Bekam ili Kluni imaju lošu frizuru. Kakva god da im je kosa i kakav god stil da nose, izgledaju odlično”, objašnjava Šamalak, dodajući da isto pravilo važi i za bradu.

On takođe dodaje i da seda kose već duže vreme ne umanjuje seksipil kod muškaraca, što je pokazalo i ovo istraživanje.

Kraun klinika u Velikoj Britaniji važi za jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju kose, a njihovi klijenti su bili Robi Vilijams i Vejn Runi koji su javno hvalili rad dr Šamalaka.

Kako bi trebalo da izgledaju najzgodniji muškarci na svetu možete da pogledate OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: