Voditeljka dala otkaz usred vesti (VIDEO)

Jučerašnja reportaža o Kanabis klubu na Aljasci trebalo je da bude kao i svaka druga reportaža, međutim, na televizijskoj stanici KTVA usred izveštavanja dogodilo se nešto sasvim neočekivano.

Život

Izvor: Izvor: Index.hr

Ponedeljak, 22.09.2014.

21:24

Default images

Voditeljka Karlo Grini je usred prenosa uživo nakon reportaže izjavila da je ona zapravo predsednica Kanabis kluba. Ali ni to nije bilo glavno iznenađenje.

Nakon priznanja gledaocima otkrila je i to da napušta svoj trenutni posao televizijske voditeljke i novinarke kako bi se mogla u potpunosti posvetiti borbi za legalizaciju marihuane u toj državi.

I kao da to nije bilo dovoljno šokantno, Grini je svoju izjavu kratko i jasno zaključila rečima: “Ko ga j***, dajem otkaz.”

Nažalost, nemamo uvid u reakcije gledalaca niti snimateljske ekipe, ali reakcija voditeljke u studiju je neprocenjiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: