Kakve žene traže milioneri?

„Zgodan preduzetnik u ranim četrdesetim godinama traži zdravu i zgodnu, iskrenu, razumnu ženu za vezu“.

Život

Izvor: news.com.au

Subota, 20.09.2014.

21:28

Default images

Foto: Christian Gonzalez / Flickr.com

Ovako zvuči veliki broj oglasa za upoznavanje „srodne duše“, ali je ovaj pisao jedan milioner.

Pomislili biste da je i sam nadimak na internetu koji je ostavio (Milioner Majk) dovoljan da upozna zainteresovane dame. Ipak, ovaj muškarac, kom Majk nije pravo ime, nema sreće u ljubavi.

Poput mnogih drugih milionera, morao je da potraži usluge specijalizovane agencije za upoznavanje koja isključivo posluje sa izuzetno bogatom klijentelom.

„Teško je naći vremena za izlaske i upoznavanje, kada ste zauzeti“, kaže on za news.com.au. „Internet nije rešenje, barem prema mojim iskustvima, tako da je specijalizovana agencija najbolje rešenje da nađete nekoga ko će vam odgovarati“.

Iako je Majk možda navikao samo na skupe stvari, on kaže da mu nije prioritet da pronađe partnerku koja ima novca.

„Mnogi drugi faktori su mnogo bitniji od finansijskog stanja potencijalne partnerke“, kaže on. „To ne bi trebalo da pravi problem ako smatrate da ste jedno za drugo“.

Trejsi Langdon, osnivač agencije Millionaire’s Club koja traži partnerku za Majka, kaže da muški klijenti obično spadaju u jednu od dve kategorije.

„Jedni žele lepu ženu koja je mlada i izuzetno atraktivna. Njih ne interesuje čime se ona bavi, ni da li ima neke naročite ambicije. Oni samo traže partnerku u čijem društvu će uživati i koju će smatrati privlačnom“, objašnjava Trejsi.

„Drugi žele osobu s kojom bi mogli da osvajaju svet ili koja je barem finansijski nezavisna. U tom slučaju, on će moći da napreduje i neće rizikovati bogatstvo, ako veza ne potraje. Takođe, naći će nekog ko je već navikao na sličan način života“.

Trejsi kaže da ovakvi parovi obično bivaju privučeni time što dele sličan finansijski status, a fizička privlačnost dolazi tek na drugo mesto.

Međutim, kad je reč o ženama, Trejsi kaže da je uvek reč o istom scenariju.

„One uvek traže nekoga ko će odgovarati njihovom načinu života i o kom ne moraju finansijski da brinu. Fizički izgled za naše klijentkinje nije toliko važan, kao za muške. Finansijski momenat je ključan“, kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: