Dvostruki život Bila Kozbija

Jedan od najpoznatijih američkih komičara, Bil Kozbi, na glasu je kao porodični čovek i omiljeni "TV tata", međutim, čini se da je legendarni dr Hakstabl vodio dvostruki život.

Život

Izvor: Index.hr

Sreda, 17.09.2014.

19:35

Default images

U novoj knjizi ("Cosby: His Life And Times") bivšeg urednika lista “Newsweek”, Marka Vitakera, otkrivaju se neki manje poznati i danas već pomalo zaboravljeni detalji iz biografije ovog veterana komedije.

"U svojoj rezidenciji na istočnoj obali vodio je porodični život, ali čim bi došao u Las Vegas, stvari su se menjale", piše Vitaker i dodaje da je glumac večeri provodio u društvu "poznatih svingera" i Plejbojevih zečica u vili Hjua Hefnera.

Međutim, to nije sve. Autor se pozabavio i ljubavnicama poznatog komičara i vanbračnim detetom koje je imao sa jednom od njih.

Podsetimo, Kozbi je svojevremeno demantovao ove glasine, ali je tokom intervjua s Denom Raderom priznao afere i mogućnost da su tvrdnje Šon Berkes (jedne od njegovih ljubavnica) istinite.

Vitaker se u knjizi pozabavio i optužbama 13 žena koje su tokom 2004. optužile Kozbija da ih je drogirao i seksualno zlostavljao.

Sudska priča okončana je 2006. godine, ali dokumenti sa suđenja nikad nisu dospeli u javnost.

Poznati komičar još nije komentarisao knjigu Marka Vitakera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: