"Usvojite ružnu osobu"

Sajt za upoznavanje koji ima odrednicu “samo za lepe ljude” pokrenuo je mentorski program za ljude koji “nisu dovoljno atraktivni” da se pridruže njegovoj zajednici.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

20:41

Default images

BeautifulPeople.com pokrenuo je kampanju “Usvojite ružnu osobu” namenjenu 7,5 miliona ljudi koji su dobili odbijenicu za učlanjenje.

U opisu mentorskog programa stoji:

“Članovi BeautifulPeople obično su dobro obučeni, moderni i besprekorno doterani. Vaš mentor će vas transformisati tako da postanete najbolja moguća verzija samog sebe. Oni će vam dati pametne savete kako da izvučete maksimum iz svog izgleda, stava i stila, kako da poboljšate samopouzdanje i impresionirate osobu na prvom sastanku”.

Ipak, mentori tvrde da nije sve u izgledu.

“Fizički izgled je važan, svidelo se to nama ili ne”, kaže Elison Brenon, jedna od mentorki, koja je modni stilista sa diplomom iz oblasti psihologije.

“Međutim, ono što je najvažnije je da imate karakter. Viđala sam muškarce i žene koji padnu sa čiste desetke na trojku čim otvore usta. Takođe, viđala sam ljude koji od petice postanu desetka tokom samo jednog obroka”, kaže ona.

Šta mislite o ovakvoj kampanji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: