Džejmi Oliver: Dobijao sam ozbiljne batine na početku karijere

Najpoznatiji britanski kuvar Džejmi Oliver otkrio je da su na njega, u početku, na ulici fizički nasrtali muškaraci, besni što ih zbog njegovih emisija njihove supruge teraju da rade u kuhinji.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 02.09.2014.

22:50

Default images

On je rekao da su ga muškarci zdušno mrzeli kada je pokrenuo čuvenu seriju "Goli ručak", tokom 1990-ih godina.

Prema pisanju londonskog telegrafa, 39-godišnji kuvar, čije se bogatstvo danas procenjuje na 240 miliona funti, izjavio je da su ga nekoliko puta jurili i fizički napali muževi koje su supruge primoravale da kuvaju.

"Serija 'Goli ručak' je bila prilično kontroverzna za ono vreme", kazao je on, podsetivši da je tada svega 12 odsto žena radilo, a da su muškarci dolazili kući pitajući s vrata "šta ima za večeru draga?"

"Muškarci su me mrzeli prve tri godine, vrlo agresivno. Jurili su me na ulici, a ponekad bi me i udarili", naveo je Oliver, dodajući da su vremenom prihvatili njegove ideje i da čak danas mnogi pokušavaju da ga nadmaše u kuhinji.

"Nakon pet, šest godina, umesto da me napadaju, počeli su da mi dobacuju 'da znaš da sam bolji od tebe'", ispričao je slavni kuvar.

On je rekao da kada danas pravi demonstracije često u publici ima više muškaraca nego žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: