"Izvinite se pa ću vratiti krunu"

Bivša šesnaestogodišnja misica iz Mjanmara u utorak je saopštila da nema nameru da preda svoju krunu ukrašenu draguljima, vrednu sto hiljada dolara, sve dok
se organizatori takmičenja ne budu izvinili jer su je nazvali lažovom i lopovom.

Život

Izvor: Beta

Utorak, 02.09.2014.

20:15

Default images

Maj Mjat Noa, prva mjanmarska pobednica na međunarodnom takmičenju u lepoti, na konferenciji za novinare napala je one koji su je optužili.

Ona je rekla da su predstavnici takmičenja za Mis azijsko-pacifičkog regiona lagali kada su rekli da ona ima 18, a ne 16 godina, kao i da su vršili pritisak na nju da se podvrgne plastičnoj operaciji "od glave do pete".

Ona je takođe negirala da su joj u grudi ugrađeni implanti, kako je to tvrdio medijski direktor takmičenja, Dejvid Kim. On je rekao da je ta operacija bila besplatna i da je bila deo napora da od nje bude stvorena super-zvezda.

Po rečima Kima, devojci je oduzeta titula jer je bila nepoštena i nezahvalna i zato što je pobegla sa svojom krunom nakon što je saznala za optužbe.

Noa je objasnila da nije nameravala da ukrade krunu, ali da je takođe neće vratiti pre nego što bude upućeno izvinjenje ne samo njoj, već i njenoj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: