Zašto (možda ipak) treba da volite Britni Spirs?

Vrlo jednostavno - zato što brine o drugima. To naravno ne znači da treba da volite i njenu muziku ali posle narednih redova, možda vam Britni ne bude toliko odbojna, kao do sada.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

15:31

Default images

Foto: Jennifer/Flickr.com

Kori Morav iz Teksasa se celog svog (kratkog) života bori sa zdravstvenim problemima. Pored DiDžordžovog sindroma, koji pogađa imuni sistem, i dijabetesa Morav je nedavno dobio dijagnozu teškog oblika ciroze jetre.

Lekari su ovom dvadesetosmogodišnjaku dali od jedne do pet godina života.

Kako se njegovo zdravlje pogorđavalo, on je bio sve manje aktivan, kažu članovi njegove porodice.

Međutim, jedino što je, oduvek, želeo jeste da ode na koncert Britni Spirs.

"Više od svega Kori voli Britni Spirs. I ako postoji najveći fan Britni na ovom svetu onda je to Kori", rekla je njegova sestra Erika.

Korijeva želja, nekako je dospela i do same Britni, koja mu je poslala privatni avion i VIP karte za njen nastup u Las Vegasu.

Prošle nedelje Morav je upoznao Britni i prisustvovao njenom koncertu.

"Bio je presrećan. I videti tu sreću zaista nema cenu", rekla je Dženet, Korijeva majka.

Cela porodica bila je oduševljena Britninom plemenitošću.

Britni je izgrlila Korija i upoznala se rečima: "Kori, tako mi je drago što mogu da te upoznam", piše HuffPost. KLTV.com-Tyler, Longview, Jacksonville, Texas | ETX News

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: