Kanada održala čas geografije Rusiji na Tviteru

Nakon što su ruski vojnici „sasvim slučajno“ ušli na teritoriju Ukrajine, kanadska delegacija u Natou napravila je ovu mapu, i podelila je na Tviteru, prenosi "Independent".

Život

Izvor: Independent

Četvrtak, 28.08.2014.

16:28

Default images

„Geografija može biti teška. Evo vodiča za ruske vojnike koji se stalno gube i ‘slučajno’ ulaze u Ukrajinu”, napisala je kanadska delegacija.

Pomalo zbunjujuće, barem za ruske oči, jeste sporni region Krima, koji je Rusija anektirala ove godine uprkos internacionalnim osudama i koji je na ovoj mapi obeležen kao teritorija Ukrajine.

Sa druge strane, Moskva negira da je direktno umešana u sukob sa Urkajinom gde se pro-ruski separatisti bore protiv vlade u Kijevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

192 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: