Policija slučajno otkrila prosidbu, a onda i njen ishod

Policija je otkrila da će par, čija je prosidba uz pomoć upaljenih sveća uhvaćena objektivnom helikopterske kamere osetljive na toplotu, uskoro biti venčan, prenosi "Daily Mail".

Život

Izvor: Daily Mail

Utorak, 26.08.2014.

19:38

Default images

Reči „da li želiš da se udaš za mene“ napisane su plamenom sveća a iznad njih je preletao policijski helikopter koji je zabeležio ovu romantičnu prosidbu.

Iako je bio mrkli mrak, osetljiva kamera uspela je da snimi autora poruke kako na kolenima prosi svoju partnerku, dok je helikopter bio u potrazi za kradljivcima automobila. Nakon apela upućenog korisnicima interneta da policiji pomognu da identifikuje par, kako bi budućem bračnom paru prosledili fotografije veridbe, predstavnici reda i zakona izjavili su da je mlada izgovorila sudbonosno „da“. Slike para podeljene su među 95.000 ljudi koji prate Tviter nalog londonske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: