Govor koji je rasplakao Holivud

Na ovogodišnjim Emi nagradama odata je počast Robinu Vilijamsu dirljivim segmentom Bilija Kristala, Vilijamsovog dugogodišnjeg prijatelja, piše "Huffington Post".

Život

Izvor: Huffington Post

Utorak, 26.08.2014.

17:50

Default images

Kristal je na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada govorio o pokojnom glumcu, a ovaj govor izmamio je suze mnogima.

„Bio je najbolji prijatelj kog ste ikada mogli da poželite. Veoma je teško pričati o njemu u prošlom vremenu zato što je toliko bio prisutan u našim životima. Bio je najsvetlija zvezda u komedijskoj galaksiji“, pričao je Kristal.

"Zasmejavao nas je. Svaki put kada bismo ga videli - na televiziji, u filmovima, noćnim klubovima, bolnicama, skloništima za beskućnike, među vojnicima na ratištu...čak i u dnevnoj sobi devojčice koja umire, a upoznavanje sa njim joj je bila poslednja želja, znao je da nas nasmeje. Proveo sam brojne, srećne trenutke sa Robinom na bini. Njegova genijalnost je bila nešto neverovatno, a energija neiscrpna. Sećam se da sam često puta mislio: Kada bih ga osedlao i ostao na njemu osam sekundi, bilo bi strava...bio je smešan uvek i svuda, moj prijatelj...", govorio je glumac.

“Teši me misao da Robin i dalje sija punim sjajem...iako su neka od ovih nebeskih tela zapravo ugašena, njihova energija je tolika da, i posle 'smrti' vidimo njihovu svetlost. I videćemo je zauvek. Sjaj će biti toliko jak da će vam zagrejati srca, zasuziti oči, a vi ćete pomisliti - 'Robin Vilijams”

„Robin Vilijams je bio koncept“, zaključio je Kristal u svom dirljivom izlaganju.

Vilijams je pronađen mrtav u njegovom domu u Kaliforniji 11. avgusta, imao je 63 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: