"Kosti" na Marsu razbuktale maštu teoretičara zavere

Dve godine od kako je rover Kjuriositi započeo svoje usamljeno putovanje Marsom, teoretičari zavere smatraju da su konačno pronašli nešto što upućuje na postojanje vanzemaljskih oblika života na Crvenoj planeti.

Život

Izvor: independent.co.uk

Nedelja, 24.08.2014.

18:42

Default images

Naime, na priloženoj slici koju je rover snimio 14. avgusta, nalazi se nešto što onima koji veruju u Marsovce liči na kost dinosaura.

„Ovo je dokaz da je na Marsu bilo živih bića“, napisao je jedan od blogera na Northern Voices Online, dok drugi poredi objekat sa fotografije sa „fosilizovanom kičmom reptila“ i „ljudskim prstom“.

Istini za volju, Mars je ogoljena planeta već tri milijarde godina, a male su šanse da je i pre toga bio povoljan za život.

Da li i vas objekat na slici podseća na kosti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: