Iscenirala sopstvenu otmicu da bi od otkupa snimila album

Devojka iz Španije iscenirala je u Dominikanskoj Republici sopstvenu otmicu da bi otac platio otkup sa kojim je ona planirala da snimi muzički album.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

20:51

Default images

Foto: Les Haines / Flickr.com

Devojka (22), čije ime nije saopšteno, odletela je bez znanja roditelja u Santo Domingo 14. avgusta da bi se sastala sa muškarcem s kojim se upoznala preko interneta pre nekoliko meseci.

Sledećeg dana, neko je pozvao njenog oca kući i rekao da mu je ćerka kidnapovana. "Čovek je mogao da čuje ćerku kako plače i glas muškarca sa južnoameričkim akcentom koji mu je poručio da joj je život u opasnosti", navodi se u saopštenju policije.

Lažni otmičar je posle tri dana ponovo pozvao oca i tražio 6.000 evra da bi oslobodio devojku. Otac je potom zvao špansku policiju koja je pretražila podatke na društvenim mrežama na kompjuteru i identifikovala 23-godišnjeg muškarca sa kojim se sastala na ostrvu u Karibima.

Španska policija je o celom slučaju obavestila kolege u Dominikanskoj Republici koji su brzo pronašli par.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: