Da li biste vi uradili ovo da izbegnete venčanje?

Za Aleks Lankaster 15. avgust bio bi dan venčanja – da njen verenik nije lažirao svoju smrt, piše "Huffington Post".

Život

Izvor: Huffington Post

Utorak, 19.08.2014.

18:50

Default images

Lankasterova je navodno upoznala Takera Blendforda u avgustu 2012. godine dok je pohađala koledž u Konetikatu. Između njih dvoje za vrlo kratko vreme rodila se ljubav.

„Bio je pravi džentlmen. Obasipao me je nakitom. Svakog desetog dana u mesecu išli bismo na elegantnu večeru kako bismo proslavili dan kada smo postali par. Nikada nisam toliko bila zaljubljena. Upoznala sam njegovu porodicu koja me je tretirala poput kćerke. Veoma sam se zbližila i sa njegovom majkom“, izjavila je Lankasterova za britanski list „Mirror“.

Ova dvadesettrogodišnja devojka iz Velike Britanije plašila se da će vezi doći kraj po njenom povratku kući, tako da je na Blenfordovu prosidbu odgovorila velikim i ushićenim „da“.

Par je svakoga dana razgovarao i pravio planove za venčanje u Konektikatu. Lankasterova je izjavila da su već platili venčanicu, pozivnice, kao i da je Blenford kupio avionsku kartu kako bi došao u Veliku Britaniju da je poseti.

Međutim, stvari su se prošlog meseca promenile nakon telefonskog poziva čoveka koji je tvrdio da je Blenfordov otac.

„Rekao mi je da je moj verenik u dubokoj depresiji i da je želeo da umre, zbog čega se bacio pod kola. Čovek mi je rekao da su pokušavali da ga hospitalizuju, ali da je bilo prekasno. Nisam mogla da dišem. Bila sam potpuno skrhana“, izjavila je Lankasterova.

Stvari su potom poprimile potpuno drugo obličje nakon inicijalnog šoka kada je rešila da ponovo pozove porodicu svog nesuđenog verenika.

Na telefon se javila Blenfordova majka koja nije imala pojma da je njen sin poginuo. Zapravo, bio je živ i zdrav.

„Rekla mi je da je sa Takerom sve u redu – ali da je mislila da smo raskinuli. Nije znala ništa ni o venčanju“, dodala je Takerova.

Nesrećna mlada vrlo brzo je saznala da na mestu koje su odabrali za svadbu nemaju nikakvo saznanje o tome, kao ni rezervaciju.

Iako se nakon svega Blenford izvinio i platio polovinu od 1.200 dolara, koliko duguje za troškove venčanja, ožalošćena mlada ne želi više da ima bilo kakav kontakt s njim.

„Znam da sam užasna osoba. Znam da nije trebalo da joj kažem da sam umro, ali nisam znao šta drugo da uradim. Aleks je neverovatna devojka, ali sam se ja uplašio i želeo sam da izađem iz veze. Sve se odvijalo isuviše brzo i živeli smo u različitim zemljama. Sve mi je to palo vrlo teško. Tada jednostavno nisam mogao da joj kažem istinu i želeo sam da sve odgodim, jer sam mislio da će to pomoći i učiniti sve boljim“, izjavio je Blenford.

Foto: Image courtesy of Theeradech Sanin at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: