Da li biste i vi ovako proslavili osvajanje 15 miliona dolara?

Denijel Kolmen je kao profesionalni igrač osvojio 15 miliona dolara na turniru u okviru Svetske poker serije, a u okviru predstavljanja pobednika, pred njim se bukvalno našla gomila novca koji je upravo dobio, međutim, dok bi većina oduševljeno skakala, Kolmenova reakcija bila je nešto drugačija.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

12:52

Default images

Kolmen je odlučio da i dalje na licu drži svoju „pokerašku facu“ i ne pokaže nikakvu emociju i s obzirom na okolnosti, taj potez mogao bi da zapravo bude njegova najbolje odigrana partija ikada.

Međutim, nije neuobičajeno za igrače pokera da ne pokazuju svoje emocije, poput Konora Drinana koji je, baš kao i Kolmen, takođe učestvovao u najvećoj seriji poker turnira „World Series of Poker”, samo on nije imao dovoljno znanja i sreće da od stola ustane kao pobednik.

Ipak, uprkos činjenici da je upravo izgubio milion dolara, Drinan takođe nije pokazivao previše emocija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: