Šta biste uradili da vas partner prevari?

Evo jednog pitanja, za koje ne biste voleli da vam partner postavi usred večere, a to je: Šta bi uradio/la da te prevarim?

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

16:30

Default images

Vaš prvi odgovor ili barem misao bila bi... Zašto pitaš?

U video-snimku ispod teksta, parovi različitih starosnih dobi ispituju jedno drugo o tome kako bi reagovali kada bi ih ono drugo prevarilo.
Foto: Printscreen Vimeo
Kao što pretpostavljate, ovo neprijatno pitanje izaziva mnoge dramske pauze, ali i nekoliko pretnji smrću, piše HuffPost.

Ali vidi se i zbunjeno lice žene kojoj njen partner kaže: "Rekao bih ti - Nemoj to više da uradiš".
Foto: Printscreen Vimeo
Video-snimak je deo interaktivnog dokumentarca "The And" u kome trideset parova postavlja škakljiva pitanja - od toga kako troše novac do toga ko je dominantniji u vezi.

Pogledajte video-snimak i saznajte kako ljudi reaguju kada se pokrene pitanje prevare, a potom posetite i sajt kako biste s partnerom videli da li ste spremni na jedan iskren razgovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: