Ovakvu sreću ne viđamo na bankomatima u Srbiji

Bio je to odličan petak za klijente kanadske banke Toronto Dominion, koja je odlučila da im priredi malo iznenađenje.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

14:31

Default images

Naime, preko 20 hiljada zaposlenih svakoj mušteriji je dalo i kovertu u kojoj se nalazilo 20 dolara, a oni koji koriste njihove onlajn usluge dobili su i malo iznenađenje direktno na svoje račune.

Sve ukupno, TD Bank iznenadila je 30 hiljada svojih klijenata.

Međutim, to nije sve. Klijenti koji su se zatekli u banci na bankomatu su dobili i posebne pakete u kojima su se našli ne samo dodatni iznosi, već i nagrade kao što su plaćena putovanja.
Foto: Printscreen Youtube
"Kada se nekom zahvalite, to im može ulepšati dan, pa smo odlučili da iznenadimo naše klijente širom Kanade kako bismo im se zahvalili na vernosti.
Znamo da Kanađani imaju izbor kada je broj banaka u pitanju, a ovo je mala zahvalnost da im damo do znanja da cenimo to što biraju baš TD", rekao je Tim Hoki, direktor TD Kanada trusta.

Video-snimak je od petka skupio više od tri miliona klikova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: