Kad Kim Džong-un zapleše, a pridruže se Putin, Obama...

U najnovijoj internet senzaciji glavnu ulogu ponovo tumači severnokorejski vođa Kim Džong-un, koji ovoga puta "pokazuje" svoj talenat za ples.

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

20:22

Default images

Duhoviti montirani video prikazuje vođu Severne Koreje Kima Džong-una kako pleše u najrazličitijim situacija,a društvo mu u nekoliko navrata prave i predsednici Barak Obama i Vladimir Putin, kao i premijer Japana Šinzo Abe, prenosi BBC.

Nazvan “Debeljko broj 3”, video potiče od jednog Kineza koji je prvi put montirani snimak nedavno predstavio na svom profile na društvenoj mreži Veibo, kineskom Tviteru.

Kako njega prati oko 190.000 ljudi, video se brzo proširio među kineskim internet korisnicima, potom u celoj Aziji a sada i svetu. Snimak je originalno postavljen putem kineskog sajta “Tencent”, gde ga je pregleda više od 55 miliona puta, a ovih dana i na Jutjubu beleži prve milione pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: