Maleni princ Džordž već ima dvojnika

Britanski princ Džordž, koji 22. jula slavi prvi rođedan, dobio je svog prvog zvaničnog dvojnika koji je rođen četiri dana pre njega, piše danas Dejli mejl.

Život

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.07.2014.

12:19

Default images

Džordžov dvojnik se zove Fredi Minis i živi na području Eseksa. Fredi je pobedio na konkursu za dvojnika britanskog princa. Na konkursu je bilo nekoliko stotina beba.

Tokom posete princa Vilijama, njegove supruge Kejt Midlton i sina Džordža Australiji i Novom Zelandu, majka Fredija Minisa je otkrila veliku fizičku sličnost između dve bebe i odmah prijavila svoje dete na konkurs za dvojnika.

Princ Džordž se veoma malo pojavljuje u javnosti. Do sada je viđen tri puta - kad je rođen, u oktobru prošle godine kada su ga krstili i tokom njegove prve zvanične posete s roditeljima.

On je treći u redu za britanski presto, posle svog oca princa Vilijama i dede - princa Čarlsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: