Umrla glumica iz filma "Patriota"

Skaj Mekol Bartusijak koja je u filmu „Patriota“ igrala najmlađu kćerku Mela Gibsona, pronađena je mrtva u svom domu u subotu.

Život

Izvor: Klix.ba

Nedelja, 20.07.2014.

22:32

Default images

Na njenom telu nije bilo nikakvih vidljivih znakova koji bi upućivali na nasilje kao uzrok smrti. "Izgubili smo našu devojčicu", izjavila je Helen Mekol, majka glumice, za CNN.

Još uvek nije razjašnjen uzrok njene smrti, a njena majka je potvrdila da je devojka imala epileptične napade u poslednje vrijeme.
Skaj u filmu Patriota
Njena glumačka karijera je počela kada je imala samo šest godina, a njena poslednja uloga bila je u niskobudžetnom trileru "Sick Boy". Pretpostavlja se da je devojka doživela epileptični napad i da se ugušila jer niko nije bio tu da joj pomogne.

Dolaskom hitne pomoći, pokušavali su da je ožive 45 minuta, ali nisu uspeli da dobiju ni jedan otkucaj srca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: