Za Nađu: Ko je sve bio na Kesićevim šoljama

Zoran Kesić zajedno sa autorima emisije "24 minuta“ koja se emituje nedeljom na B92, organizuje u petak 9. maja u 18h humanitarnu aukciju šolja koje su korišćene u ovoj emisiji, od koje će sav prihod biti uplaćen za pomoć maloj Nađi Novaković.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.05.2014.

16:35

Default images

Aukcija će se održati u prostorijama UK Parobroda u Kapetan Mišinoj 6a. Pored voditelja i scenarističkog tima emisije iz Njuz.neta, svoje prisustvo na aukciji su potvdile i brojne poznate ličnosti koje su proteklih meseci bile gosti „24 minuta“. Da podsetimo, od 300.000 evra, koliko je potrebno za Nađinu operaciju, do sada je prikupljeno 208.000 evra.

Ljudi koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj aukciji moći će da kupe sledeće "specijalne" šolje sa likom ili logom junaka dosadašnjih epizoda "24 minuta": Vojislav Šešelj, Boris Tadić, Volter Vajt (Breaking Bad), Nik Sloter, Vuk Jeremić, Fejsbuk (logo), Snežana Dakić, Darko Šarić, Nebojša Stefanović, Aleksandar Šapić, Sergej Trifunović, Insajder (logo), Vuk Drašković, Vojislav Koštunica, Doktor Haus, Nebojša Čović/Duško Vujošević, Tirion Lanister (Game of Thrones), Tomislav Nikolić, Anica Dobra, Marko Jarić, Siniša Mali...

- Predviđam recimo visoku cenu šolje sa likom ministra Nebojše Stefanovića. Verujem da bi i sam Nebojša voleo da ima šolju sa svojim likom, baš kao i Tadić, Nikolić, Drašković, Čović, Koštunica i mnogi drugi koje smo stavili na šolju. Možda je ovo prilika da pokažu svoju humanost, – objašnjava Zoran Kesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: