Umro brat Kamile, supruge princa Čarlsa

Mark Šand, brat Kamile, supruge princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola, umro je danas u 63. godini od ozbiljnih povreda glave posle jučerašnjeg pada u Njujorku, saopšteno je iz Klarens hausa, zvanične londonske rezidencije princa i vojvotkinje.

Život

Izvor: Beta

Sreda, 23.04.2014.

22:00

Default images

U saopštenju se navodi da su Kamila, njen muž princ Čarls i ostali pripadnici njene porodice "potpuno razoreni tim iznenadnim i tragičnim gubitkom".

Mark Šand bio je čovek izvanredne vitalnosti, neumorni borac za zaštitu azijskih slonova, navodi se u saopštenju.

Šand je bio predsednik organizacije za zaštitu slonova "Porodica slonova", (The Elephant Family) i poznat po svojim putopisima i konzervatorskom radu.

Autor je nekoliko knjiga, uključujući i "Priče o slonovima" (Elephant Tales) i "Rečni pas: Putovanje niz Bramaputru" (River Dog: A Jorney Down the Brahmaputra).

U Njujorku je boravio zbog jedne dobrotvorne aukcije u Sotebiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: