Pogledajte šut u glavu vredan četvrt miliona

Otputujete u daleku zemlju, mašinovođa vas šutne u glavu, postanete hit na internetu i zaradite novac.

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

17:45

Default images

Čini se da bi to mogao da bude recept za uspeh u slučaju Džereda Frenka, 22-godišnjeg Kanađanina koji bi na račun svog Jutjub videa mogao da zaradi veliki novac, piše Huffington Post.

Naime, Džered je navodno potpisao ugovor sa kompanijom "Junkin Media", a CBC predviđa kako bi zahvaljujući ovom poslovnom potezu mogao da zaradi između 30 i 250 hiljada dolara. Naime, prema ugovoru trebalo bi da zaraditi između dva i 16 dolara za svakih 1.000 pregleda na Jutjubu.

Njegov video iz Perua do sada je pogledalo više od 24 miliona ljudi, a Džered je postao poznat kao "Idiot koji je šutnut u glavu". Mnogi su pokušali da odgonetnu da li se radi o pravom videu ili nameštaljci, a neki pak tvrde da mu je mašinovođa spasao život šutnuvši ga u glavu.

"Više me šokiralo nego zabolelo", rekao je Frenk koji uverava gledaoce da je snimak pravi i dodaje da je, za razliku od situacije na snimku, oprezan kad je reč o poslovnim potezima vezanim za video: "Ljudi me već vide u negativnom svetlu, kao 'idiota koji je šutnut u glavu', pa ne želim da postanem idiot koji je mislio da će zaraditi milione i na kraju završio sa 400 dolara"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: