Odakle se pojavio ovaj misterozni auto? (VIDEO)

Iako za ovaj video postoji niz objašnjenja od kojih je svako logičnije od onog da je reč o autu koji se "stvorio niotkuda", video iz Rusije naveo je mnoge da pomno prouče snimak i pokušaju da otkriju o čemu je reč.

Život

Izvor: index.hr

Subota, 19.04.2014.

14:22

Default images

Video je snimljen kamerom postavljenom na kontrolnoj ploči, a možemo videti automobil koji se pojavio ispred BMW-a koji je težu nesreću izbegao u poslednjem trenutku.

Međutim, ono što je šokiralo mnoge gledaoce jeste činjenica da "misteriozni auto" ne možemo videti sve do trenutka kočenja BMW-a.

Očekivano, Dejli mejl auto naziva "Ghost Car", a mnogi su ostali zbunjeni viđenim. S druge strane, oni skeptični smatraju kako je reč o montaži ili pak tvrde da auto jednostavno ne možemo videti zbog ostalih vozila.

Video je u nešto više od sedam dana pogledalo i analiziralo više od milion i po gledalaca.

U svakom slučaju, u obzir uvek valja uzeti podatak da je reč o Rusiji, a na tamošnjim saobraćajnicama - sve je moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: