Naravoučenije: Bebe su uvek u pravu (VIDEO)

"Slušaj bebo, pokušavam da ti objasnim neke stvari. hajde sada ti uključi tu bebeću logiku i jasno mi reci - šta je problem? Nema nijedan razlog da ovaj problem, ako ga ima, ne rešimo."

Život

Izvor: B92

Petak, 18.04.2014.

11:29

Default images

Youtube korisnik dhant122 i u ovom slučaju bitnije - otac - naučio je bitnu lekciju tokom pokušaja skupljanja veša sa terase. Možda je taj vešeraj duže trajao nego inače, ali bitno je da je shvatio da logika u nekim situacijama ne pomaže i da su bebe uvek u pravu. Ono što je zanimljivo je dinamika samog "razgovora". Iako je tata pokušavao rečenicama "sa smislom" da objasni neke stvari, i njegovo dete je sklapalo rečenice koje su imale dinamiku i "izgled" kao da takođe nekom svojom logikom brane stavove koji moraju da se brane.

Ne znamo kako se ovaj "utisak dana" završio, ali čini se je tata zaboravio jedan bitan moto, a to je "kaniš li pobijediti ne smiješ izgubiti!"

Izvor: Mashable

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: