Ovaj dečak je upravo saznao da će dobiti sestru (VIDEO)

Kada je par odlučio da na ljubazan način saopšti svojoj deci da će dobiti prinovu u porodici, odnosno da očekuju devojčicu, nisu ni slutili kakva će melodrama nastati.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.03.2014.

20:40

Default images

Šestogodišnji dečak Ganer, koji već ima dve sestre, rasplakao se kada je shvatio da će dobiti još jednu.

Ovo iznenađenje saznao je kada je isekao tortu koju su roditelji pripremili. Okolo je bila bijela a unutra roze što je asociralo na to da je mala devojčica na putu.

"Devojčica je. Još jedna devojčica. Mrzim devojčice. Svaki put je devojčica, devojčica, devojčica!", očajno je povikao dečak.

Video snimak počinje u veselom raspoloženju. Ganer sedi sa sestrama Pejsli i Harper za kuhinjskim stolom i spremaju se da iseku tortu.

"Šta radimo Ganer?", upitao je otac Džejson. "Saznaćemo kog pola je beba. Ja mislim da je dečak", rekao je Ganer.

Međutim, kada je isekao prvi komad i uočio rozu boju raspoloženje je splasnulo i počeo je da plače, a zatim i udara rukama po stolu.

"Napustiću kuću i nikada se neću vratiti. Želim da živim sam", rekao je simpatični dečak.

Video je do sada pregledan više od 1milion I 400.000 puta otkako je postavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: