Moja kuhinja, moja pravila: Uveliko se krčka!

Kulinarski šou koji je osvojio svet – sada i u Srbiji!

Život

Izvor: B92

Petak, 21.02.2014.

16:09

Default images

B92 ima zadovoljstvo da predstavi sasvim novi, drugačiji, regionalni kuvarski takmičarski šou - ”Moja kuhinja, moja pravila” koji na ovu televiziju stiže u okviru nove prolećne programske šeme. Najbolje učesnike očekuje nagrada od 50.000 eura, što je trenutno najveća nagrada među svim takmičarskim emisijama i TV igrama u Srbiji!

B92 i Emotion oblišli su celu Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu tražeći najbolje kuvare ametere. Borba kuvara iz različitih regiona samo što nije završena, a od 24. februara, samo na B92, imaćete priliku da upoznate učesnike i navijate za svoje favorite.

Osim takmičara koji su vrlo strastveni prema kulinarstvu, tu je i žiri koji čine dvojica izvanrednih, stručnih i profesionalnih kuvara - Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić.

Obojica su stekla bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u različitim restoranima širom sveta i u Srbiji. Sada sude našim takmičaskim parovima, kuvarima amaterima, ali ih i uče veštinama koje će im pomoći da svoje kulinarske snove pretvore u stvarnost i preokrenu karijere u željenom pravcu.

Šou je prvi put emitovan u Australiji i već na samom početku oborio je sve rekorde gledanosti - 3,23 miliona gledalaca po epizodi. Time je potukao legendarnu kulinarsku emisiju ’’Master Šef’’ i postao najgledanija emisija o kuvanju i kulinarstvu.

Petnaest parova boriće se za titulu, pripremaće hranu za petoro i pedesetoro ljudi, a svoje kuhinje će pretvoriti u restorane, gde će žiri i kolege takmičare služiti specijalitetima koje pripreme. U toj napetoj i uzbudljivoj borbi biće suza, vike, pregorele hrane, grešaka ali i uzbuđenja i zadovoljstva kada hrana i trud budu ocenjeni visokom ocenom. Takmičarski parovi su vrlo raznovrsni, različitih su starosnih doba, iz različitih regiona; to su prijatelji, supružnici, kumovi, sestre...

Gledaoci će moći da glasaju i navijaju za svoje favorite ili takmičare iz svog regiona.

Ovog proleća poslužite se najukusnijim kulinarskim šouom do sada!

Od 24. februara na B92!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: