Blant u Top giru o bombardovanju Srbije

Britanski pevač Džejms Blant, domaćoj publici poznat i po tome što je bio oficir NATO snaga na Kosovu 1999. godine, spomenuo je bombardovanje Srbije gostujući u čuvenoj emisiji "Top gir".

Izvor: B92
YouTube
YouTube

Na internetu se pojavio isečen delić njegovog gostovanja, a tokom četiri sekunde videa Blant uz psovku kaže: "Mi smo, znate, baš izbombardovali Srbe" ("We, you know, having bombed the crap out of the Serbs"), koji je izazvao polemike na internetu.

Inače, ovo nije prvi put da Blant javno govori o svom vojnom roku i boravku na Kosovu.

Među pričama iz vojske, svakako je najviše ostala upamćena ona da je 2010. rekao da je "sprečio treći svetski rat".

Blant je rekao da je to učinio tako što je odbio naredbu glavnokomandujućeg u vojnim operacijama snaga NATO-a na Kosovu, američkog generala Veslija Klarka, da napadne ruske snage na prištinskom aerodromu 1999. godine.

Vesti

Umesto braka desetogodišnji ugovor o vezi

Danas u svetu u proseku više od trećine brakova završava se razvodom. Izgleda kako je ostajanje u braku do kraja života nerealno pa upravo zbog toga stručnjaci savetuju parovima da se umesto za brak odluče za desetogodišnji ugovor o vezi.

Vesti sreda 7.12. 08:08 Komentara: 7

U orbiti Zemlje i turski satelit

Evropska raketa Vega juče lasnirana iz Francuske Gvajane, odnela je u orbitu Zemlje osmatrački satelit Turske, saopštila je služba "Arianspejs" kojoj je to bilo deseto lansiranje ove godine.

Vesti utorak 6.12. 21:57 Komentara: 3

Slučajno osvojio milion dolara na lutriji

Dante Kastiljo i njegova supruga iz Nju Džerzija osvojili su milion dolara na lutriji, nakon što je Dante Kastiljo slučajno kupio tiket na kome su kompjuterski određeni brojevi, a za koji se kasnije ispostavilo da je dobitni.

Vesti utorak 6.12. 21:12 Komentara: 20
strana 1 od 3054 idi na stranu