Publika ga izneverila: Bacio se u masu i poginuo

Jedan 28-godišnji muškarac, koji se na koncertu hevi metal muzike u Švajcarskoj bacio u publiku, preminuo je pošto su se ljudi razmakli i on je pao na pod, objavili su danas švajcarski mediji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2014.

21:14

Default images

Lokalni dnevni list "Soloturner cajtung" je izvestio da je muškarac prisustvovao hevi metal festivalu, koji je održan prošle srede u gradu Soloturn na severu Švajcarske, kad je odlučio da se popne na binu i baci u publiku, prenela je agencija AFP.

"Nažalost, publika ga nije dočekala kako treba i on je pao na pod", izjavio je upravnik koncertne dvorane "Kulturfabrik Kofmel", Pipo Kofmel.

U početku se činilo da je incident bezazlen, pošto je muškarac odmah ustao i otišao da opere ruke, nakon čega ga je obezbedjenje za svaki slučaj odvezlo u bolnicu, rekao je Kofmel.

Policija je o slučaju obaveštena tek sledećeg dana, kad se zdravstveno stanje čoveka pogoršalo. On je u petak preminuo, naveli su mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: