Ekološki seks: Štedi vreme, čuva prirodu

Nema baš mnogo onih kojima u ljubavnom zanosu padaju na pamet i pitanja vezana za očuvanje prirode, ali uz malo truda možete spojiti ekologiju sa zagrljajem voljene osobe

Život

Izvor: Izvor: Ž. D. / Veèernje novosti

Četvrtak, 26.12.2013.

09:11

Default images

Sve više ljudi zainteresovano je za očuvanje prirode, iako većini u ljubavnom zanosu na pamet sigurno ne padaju ekološka pitanja. Ipak, ima i onih koji vode računa o tome, čak i u zagrljaju voljene osobe. Evo nekoliko njihovih saveta:

- Zajedno se tuširajte. Što češće, to bolje, ali pod uslovom da tuširanje u paru ne traje duže nego kada ste sami! Vreme provedeno sa partnerkom pod tušem štedi i vodu i vreme, jer je idealna predigra za seks.

- Obavezno ugasite motor ako vodite ljubav u automobilu. Rezultati mnogih istraživanja su pokazali da većina muškaraca seks u svom četvorotočkašu smatra izuzetno uzbudljivim i inspirativnim, ali se ne praktikuje po hladnom vremenu, kada je potrebno da radi motor zbog grejanja.

- Romantična večera za dvoje uz sveće je idealna prilika da uštedite struju, ali i da udovoljite vašoj romantičnoj lepšoj polovini. Uz to, pogled na njene sjajne usne ili golo rame, obasjano treperavim plamenom, golica maštu i budi snažnu seksualnu želju.

- Koristite isključivo biorazgradive prezervative od prirodnog lateksa, odnosno ekstrakta drveta kaučukovca. Oni nisu hemijski tretirani i ne zagađuju prirodu. Zaštitnu gumicu posle upotrebe nikada ne bacajte u klozetsku šolju, već u kantu za đubre.

- Umesto vijagre i drugih hemijskih afrodizijaka, koristite svima dostupne namirnice za koje je dokazano da podižu libido. Pored odavno poznatih afrodizijaka kao što su ženšen, kakao, orasi i med, ista svojstva poseduju i jagode, šljive, grožđe i jabuke. Još ako, kao mnogi muškarci, volite da kuvate, eto prilike da obradujete svoju dragu, pripremite joj ukusnu poslasticu koja će probuditi strast.

- Tokom seksualnog odnosa prigušite svetlo. Ako ne koristite štedljive sijalice, koristite romantičan plamen sveća ili vodite ljubav u potpunom mraku, što može da bude vrlo uzbudljivo. Dozvolite čulu dodira da se istakne.

Izvor: Večernje novosti

Foto: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: