Ova zadovoljstva se ne mogu kupiti

Ponekad je teško poverovati, ali zaista su najbolje stvari u životu sasvim besplatne.

Život

Izvor: B92

Petak, 29.11.2013.

16:47

Default images

Ovo je potvrdila i anketa koja kaže da su čista posteljina, oštro zimsko vreme kao i čista kuća tri sitnice koje nam izmame osmeh. Istraživanje je rađeno u

Britaniji, 2.000 ljudi pričalo je o svojim omiljenim zadovoljstvima. Na prvom mestu je maženje sa partnerom a već na drugom čista posteljina.

Šetnje u prirodi i izjavljivanje ljubavi su takođe u prvih deset besplatnih zadovoljstava. U prvih deset zadovoljstava su i neke stvari koje nisu besplatne - okolada, božićna večera i alkohol.

"Naši svakodnevni životi nikada nisu bili toliko stresni", rekao je Nik Žils koji je vodio ovo istraživanje. "Upravo zbog toga, mnogi od nas, sada cene momente kao što su čitanje knjiga i šetnja u prirodi", dodao je on.

Među zadovoljstvima koja se ne mogu kupiti su i ljubljenje, podvlačenje pod ćebe, grljenje bebe i dobre fotografije.

1. Maženje sa partnerom
2. Čista posteljina
3. Čokolada
4. Odlazak na odmor
5. Božićna večera
6. Šetnje u prirodi
7. Kada vam neko kaže da vas voli
8. Viđanje sa prijateljima
9. Čista kuća
10. Alkohol

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: