Odbila prosidbu, dobila račun na 200.000 dolara

Žena iz Melburna koja je odbila bračnu ponudu dobila je račun u iznosu od 200.000 dolara za sve ono što je njen partner navodno potrošio na nju tokom njihove veze.

Život

Izvor: MSN

Subota, 16.11.2013.

16:50

Default images

Šezdesetpetogodišnji Brus Dasting navodno je bio u vezi sa četrdesetdvogodišnjom Mari Lakomb koja je bila njegov učitelj plesa.

Lakombova poriče da je bila u vezi sa Brusom, ali on tvrdi da poseduje listu svih novčanih transakcija koje su uključivale nju i njenu decu tokom veze, uključujući tu i posete zubaru.

Kada je Lakombova odbila njegovu bračnu ponudu, Dasting joj je poslao račun putem svojih advokata tražeći od nje da mu vrati svaki cent koji je na nju potrošio.

„Sve ovo je bio njen pokušaj da se igra sa mojim osećanjima kako bi mi izvukla još novca – tako ja gledam na to. Nikada joj ništa nisam dao, pozajmljivao sam joj novac i sve sam uredno beležio“, tvrdi Brus.

Sa druge strane, Lakombova tvrdi da joj je sav novac, sem pozajmice od 25.000 dolara, dat iz dobrote.

„Kada sam se uselila u svoju kuću, on je otišao i kupio krevete za mene i moju decu. Nisam to tražila od njega. Naši odnosi su se pogoršali kada sam odbila da se udam za njega. Ta prosidba je bila šok za mene“, dodaje ona.

Lakombova tvrdi i da je radila kao Brusov asistent, ali da nikada nije bila plažena za to.

„Gde je novac koji sam zaradila radeći za njega sve ove godine? Kada bude seo i odlučio da mi da moju platu, onda ćemo se dogovoriti oko razlike“, izjavila je Lakombova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: