Prodaju pozitivne testove na trudnoću

Veliki broj žena širom Amerike, počeo je da prodaje pozitivne testove na trudnoću preko interneta.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.09.2013.

12:38

Default images

Jedna od budućih majki iz Bafala tvrdi da svoje iskorištene testove prodaje za po 25 dolara. "Želite da naterate svog dečka da konačno postavi pitanje ili da se našalite sa roditeljima ili prijateljima", piše druga buduća majka iz Nju Džerzija.

Surfujući po internet prodavnici "Craigslist", može se videti da "prodavačica pozitivnih testova" ne nedostaje, a mnoge od njih su svesne da njihove mušterije testove mogu koristiti i za mnoge sumnjive situacije

Jedna žena iz Los Anđelesa želi da kupi pozitivan test kako bi "snimila video o tinejdžerskoj trudnoći", za potrebe svog kluba za lokalnu omladinu.

Komentatori su oglas odmah proglasili sumnjivih. Neki kupci otvoreno navode razloge za kupovinu pozitivnog testa, a variraju od osvete, pa do neumesnih šala.

Buduće majke na ovaj način mogu vrlo lako i dobro da zarade. Test za trudnoću u apoteci košta između 10 i 20 dolara, dok se na internetu može kupiti i za manje od jednog dolara.

Sajt "Craigslist" postao je neka vrsta podzemne trgovine i za drugu robu koja je u vezi sa trudnoćom i plodnošću. Tako neke žene prodaju svoje smrznuto mleko i raznorazne sumnjive lekove za plodnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: