U moru lažnih, ima i pravih superheroja (Video)

"Comic Con" u San Dijegu je mesto gde hiljade običnih ljudi dolaze obučeni u superherojske kostime, ali je očigledno i mesto gde se nađe poneki superheroj obučen u "kostim običnog čoveka" - trojica kaskadera su uspela da spasu život ženi koja je pokušala da skoči sa 14. sprata.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

17:29

Default images

Kako prenose američki mediji, ekipa koja je pripremala set za promociju novog filma "Kick-Ass 2" videla je ženu koja je preskočila ogradu terase na zgradi prekoputa, a trojica najhrabrijih kaskadera su rešili da odmah reaguju.

Ejmos Karver, Greg Sardžent i Skot Šekter pretrčali su ulicu, preskočili dvorišnu ogradu i uspeli da se brzo popnu do stana u kom je bila, kako kažu, prilično "intoksinirana" dama.

Ona je stajala na ivici, pretila da će da skoči, ali su oni uspeli da je zgrabe i spreče tragediju.

"Uleteli smo u apartman najtiše što smo mogli, nismo želeli da nas čuje da se ne bi dodatno uzbudila. Kada sam je ščepao samo je govorila 'izvinite, izvinite'. Bila je potpuno rastrojena", rekao je Karver za ABC.

Iako su prolaznici u San Dijegu u prvi mah pomislili da je u pitanju još jedan inscenirani događaj u sklopu "Comic Cona", ispostavilo se da su bili svedoci pravog "superherojskog dela" i spasavanja života devojke koja je, kako je kasnije objavljeno, bila "veoma potresena zbog raskida sa dečkom".

"Inače smo trenirani za slične situacije, ali kada ovo radimo, navikli smo da to ne budu obični civili već neko ko se zaglavio na setu", rekao je Karver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: