Kad policajac na ulici zasvira gitaru

Jedan policajac u Birmingemu oduševio je prolaznike kada je na trenutak uzeo gitaru od lokalnih uličnih svirača i pokazao zavidno muzički umeće, izvodeći hit grupe Oasis "Wonderwall".

Život

Izvor: Izvor: B92

Petak, 07.06.2013.

15:31

Default images

Prolaznici nisu propustili da ovu neobičnu situaciju zabeleže kamerom, snimak je postao pravi hit na Jutjubu, a iznenađeni šetači su se ovom talanetovanom bobiju pridružili u pevanju.

"Bio je lep dan, svi su bili srećni, učinilo mi se da je to sasvim prirodna stvar koju treba da uradim. Uzeo sam gitaru i zasvirao. Mislim da bi Noel Galager trebalo da bude ponosan" rekao je policajac.

Ovo nije bio prvi ovakav postupak "policajca umetnika" iz Birmingema, jer se ispostavilo da poznaje nekolicinu gradskih uličnih svirača sa kojima ponekad zasvira zajedno.

"Uvek pokušavamo da pronađemo način da poboljšamo komunikaciju između policije i građana i porušimo nekle barijere u komunikaciji, a ovo je jedan od načina" dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: