Ovako se proslavlja 102. rođendan sa stilom

Stogodišnjakinja iz Ajdahoa proslavila je svoj 102. rođendan na prilično nekonvencionalan način – skokom padobranom sa mosta.

Život

Izvor: Fox

Utorak, 04.06.2013.

16:30

Default images

Doroti Kaster, koja je svoj 101 rođendan proslavila spuštanjem niz žicu kroz Snake River kanjon, obeležila je svoj 102. rođendan skokom sa mosta zajedno sa profesionalnim skakačem padobranom Šonom Čumanom.

Kasterova je originalno želela „mirnu“ proslavu, ali su njeni rođaci predložili skok padobranom sa mosta.

„Želela sam da skočim padobranom iz aviona, ali sam onda otkrila da je to preskupo. Zato sam se odlučila na nešto mirniju proslavu rođendana“, rekla je Kasterova za KMTV.com.

Kada je upitana za svoju dugovečnost, Doroti je izjavila: „I ja sam se dosta vremena pitala o tome, ali nikada nisam mislila na godine. Samo sam nastavljala sa životom i uživala, zabavljala se i radila ono što je neophodno. Ni sada ne mislim previše o godinama“.

Kasterova je za KMTV izjavila i da nije zapravo sigurna zašto je skočila sa mosta – koji je jedina građevina u Sjedinjenim Američkim Državama gde je skakanje padobtranom dozvoljeno cele godine bez dozvole.

Šon Čuman je sa druge strane bio oduševljen prilikom da izvede skok sa njom.

„Zaista sam uzbuđen zbog nje zato što nikada nisam sreo damu u njenim godinama koja je želela da skoči. Zato, ako želi da skoči, ja sam više nego uzbuđenm da to uradim zajedno sa njom. Ovo će biti baš kul stvar“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: