Pufnaste krave - ovo još niste videli

Slike i video snimci takozvanih „pufnastih krava“ odjednom su počeli da se pojavljuju širom interneta, a ljudi žele da znaju – koja vrsta krava je u pitanju.

Život

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 02.06.2013.

08:30

Default images

Odgovor na ovo pitanje je prost – „pufnaste krave“ nisu deo neke tajne rase već su to obične i svima poznate vrste koje su vešto ulepšane od strane posebnih negovatelja koji suše i stilizuju krave kako bi dobile svoju pufnatost.

Toni Brege, fotograf koji se specijalizovao za slikanje rodea, tvrdi da je ovakav vid doterivanja krava uobičajen prizor u Americi na svakom sajmu stoke.

„U pitanju je konstantan proces a cilj je da krava ili bik izgledaju kao nešto što nikada niste videli u životu – kao prave pufnaste rok zvezde“, tvrdi Brege i dodaje da psotoji ceo niz posebnih alata osmišljenih za ulepšavanje krava poput sedam različitih tipova češalja, posebnih sunđera kojima se uklanja voda sa krzna kao i turbo ventilatori koji sve vreme upumpavaju vazduh u kravlju dlaku.

„Postoji čak i poseban omotač od neoprena koji se stavlja na vrat krave u kombinaciji sa losionom za znojenje kako bi koža vrata bila čvršća i dala im taj ženstveni izgled“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: