"Ja sam reinkarnacija Nikole Tesle"

Srbin iz Gornjeg Milanovca koji se zove isto kao i jedan od najvećih svetskih pronalazača, Nikola Tesla, tvrdi da je njegova reinkarnacija, a uskoro ćemo imati priliku da o njemu pogledamo i film.

Život

Izvor: Index.hr

Subota, 25.05.2013.

18:06

Default images

"Reinkarnirani Tesla" rođen je 1966. godine, a priča o njemu pojavila se u javnosti nakon što je za njega čuo filmski reditelj i producent Roman A. Tolić koji je o njemu odlučio da snimi film "Povratak Nikole Tesle".

Novi Tesla dao je ekskluzivni intervju o detaljima svoje reinkarnacije, prošlosti i budućnosti, ali i "važnim pitanjima koja pokreću čovečanstvo", pišu mediji.

Svetsku premijeru ovaj film će imati u Austriji u oktobru ove godine.

Četrdesetogodišnji Roman Tolić dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i nagrada i iz svog džepa je finansirao celokupnu produkciju.

U dopisu koji je Telegrafu dostavila ekipa ovog filma, Tolić kaže da želi da svi, a pre svega oni narodi s kojima je Tesla bio blizak, kao što su Srbi, Hrvati, Austrijanci i Amerikanci budu finansijeri i “poslovni anđelčići” ovog “kosmičkog” filmskog projekta, koji predstavlja jedinstven slučaj u kinematografiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: