Šta žene misle da je predivno na njima?

Komplimenti pomažu ljudima da se osećaju bolje, međutim, veliki broj žena oseća se neprijatno kada im neko ukaže na neki deo njih koji je prelep.

Život

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 29.04.2013.

22:30

Default images

Novo istraživanje koje je sprovela kompanija koja se bavi proizvodima za negu kože Dove otkrilo je da je ženama izuzetno teško da pričaju o svojim telima na pozitivan način i da bi radije napravile neku glupost u javnosti nego nekome rekle za koji deo svog tela misle da je prelep.

Kada su žene bile upitane da izaberu neki deo svog tela za koji bi rekle da je predivan, odgovori su pokazali koliko žene mogu da budu nepredvidive i uključivali su listove, palčeve, ramena, zglobove pa čak i rebra.

Nažalost, čak 7 odsto ispitanih žena nije moglo da pronađe nijednu stvar na sebi za koju misle da je predivna.

Sa druge strane, više od polovine žena nije imalo nikakav problem da navede neku stvar koja je prelepa kada su u pitanju bili njihovi prijatelji.

Skoro 52 odsto žena redovno govori svojim prijateljicama šta je prelepo na njima, dok 66 odsto to čini zato što znaju koliko to znači drugim ženama.

Pogledajte listu top 10 stvari za koje žene misle da su predivne na njima:

1. Oči
2. Grudi
3. Usta
4. Zadnjica
5. Ruke
6. Nos
7. Ramena
8. Uši
9. Listovi
10. Stopala Foto: Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: