Žene se najviše plaše izgleda svojih...

Najnovije istraživanje pokazalo je da se žene najviše plaše izgleda njihovih ruku pošto bi one mogle da otkriju njihove prave godine uprkos kozmetičkim i hirurškim zahvatima.

Život

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 15.04.2013.

12:29

Default images

Izražene vene, tanka kože i pegice na rukama predstavljaju znatno veću brigu ženama nego izgled njihovog lica ili boja kose.

Jedna od osam žena sada se više plaši lošeg izgleda svojih ruku nego lica, dok je 36 odsto ispitanih žena podjednako zabrinuto i za lice.

U pitanju je problem koji je poznat mnogim slavnim ličnostima kao što je Madona koja se često na fotografijama može videti kako nosi par rukavica.

Stručnjaci tvrde da postoje operacije i inekcije koje mogu podmladiti izgled lica, ali da do skora to isto nije bilo moguće sa rukama – stoga su one zapravo otkrivale prave godine žene.

Istraživanje je takođe otrkilo da veliki broj žena pokušava da ukloni tragove godina sa ruku uz pomoć šminke.

Dermatolozi ističu da su ruke konstantno izložene brojnim uticajima, od sunčeve svetlosti do deterdženata, i mnogi ljudi zaboravljaju da im posvete potrebnu pažnju sve dok ne bude prekasno.

Foto: Image courtesy of zirconicusso / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: