Proveo 6 godina u internet kafeu

Veliki problem sa zavisnošću od interneta u Kini je doveo do novog rekorda. Li Meng je proveo poslednjih 6 godina živeći u internet kafeu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2013.

19:18

Default images

Li provodi skoro sve svoje vreme u internet kafeu napuštajući kompjuter samo zbog hrane i povremenog tuširanja.

Reporter lokalnih novina posetio je Menga.

„Bez obira na sva moja pitanja, on je odbijao da priča sa mnom. Konsultovao sam se sa vlasnikom kafea koji mi je objasnio da ga uopšte ne primećuju s obzirom na činjenicu da je sve vreme tu, kao i da ne pravi nikakve probleme“.

Nakon nekog vremena reporter je uspeo da „slomi“ gejmera:

„Dok smo pričali sve vreme je gledao u monitor. Ovaj mladić mesečno zarađuje 322 dolara, od kojih 80 daje kafiću svakog meseca“.

Čini se da njegovo prisustvo ne smeta previše ni drugim gostima: „Uglavnom dolazi noću kako bi igrao igrice, dok preko dana spava ovde“, priča jedan od gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: