"Čipendejls" - samo za ženske oči

Muška plesna atrakcija "Čipendejls" (Chippendales), poznata po provokativnom, erotskom izvođenju namenjenom isključivo ženskoj publici, nastupiće u Domu sindikata, 7. marta, najavila je "Kombank arena".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.01.2013.

18:04

Default images

"Čipendejls" je osnovan 1970. godine kao prva profesionalna muška plesna trupa. Kvalitet njihovih koreografija i izvođenja pomogli su u prihvatanju "muškog revijalnog šoua" kao zabavne i popularne forme.

Danas ova kompanija producira više predstava širom sveta, uključujući stalne postavke na Brodveju i u Las Vegasu. Trupa godišnje nastupa pred više od milion žena u 25 zemalja.

Trupa broji 48 stalnih izvođača koji provode ukupno 59.725 sati u teretani godišnje. Među izvođačima su studenti, profesori, veb dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači, kikbokseri...

"Izazovnim plesovima, ovaj sastav oživljava klasične fantazije pretvarajući ih na sceni u egzotična iskušenja", piše u najavi iz Kombank arene.

Ova specifična plesna grupa je nedavno proslavila 30 godina postojanja kao „Muška predstava broj 1. u svetu“.

"Čipendejls" publici u Srbiji poručuje: "Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.“

Ulaznice za su u prodaji već od danas, 21. januara po sledećim cenama: 2.200, 2.500, 2.900, 3.500 i 5.000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: