Da li je ovo najzabavniji posao na svetu?

Turistička kompanija Travel Company postavila je oglas za posao koji bi mogao biti jedan od nazabavnijih na svetu – ona traži osobu koja bi testirala vodene tobogane širom sveta.

Život

Izvor: B92

Petak, 11.01.2013.

08:30

Default images

Dobitnik ovog posla, pored plate od 20.000 funti godišnje, dobiće priliku da šest meseci putuje širom sveta kako bi testirao brojne vodene tobogane.

Posao uključuje posetu preko 20 odmarališta koja se nalaze na nekim od najegzotičnijih destinacija na svetu.

Kompanija od potencijalnih kandidata traži da budu ljubitelji zabave, strastveni i ludi za vodenim toboganima, piše Daily Mail. Oglas takođe traži da osobe budu željne putovanja, srećne da svoj posao rade mokre i da se osećaju udobno u odeći za plivanje.

Finalisti ovog konkursa moraće da u vodenom parku pred stručnim žirijem pokažu da poseduju sve potrebne veštine.

Po isteku šestomesečnog ugovora, tester vodenih tobogana dobiće sedmodnevni odmor za dvoje u jednom od luksuznih odmarališta kompanije First Choice kao zahvalnicu za obavljanje ovog „zahtevnog“ posla.

Prethodni tester, Tomi Linč iz Liverpula proputovao je više od 173.000 kilometara tokom četiri godine provedene obavljajući ovaj posao.

„To je najbolji posao na svetu. Ponekada može biti teško, kada je napolju malo hladnije, a vi morate da se skinete. Postoji i ozbiljan deo mog posla koji sa sobom nosi i veliku odgovornost. Bazeni i tobogani su važan deo mog odmora tako da je vrlo bitno da sve ocenim kako treba“, izjavio je Tomi.

Nažalost, ovaj posao ponuđen je samo stanovnicima Velike Britanije koji su stariji od osamnaest godina.

Foto: Image courtesy of Evgeni Dinev / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: