Vanzemaljci opsedaju BiH?

Građani BiH sve češće prijavljuju da su videli NLO. Jedan od njih je svoju priču podelio sa listom Dnevni avaz.

Život

Izvor: A. È. Z.

Subota, 15.12.2012.

14:04

Default images

"Vanzemaljci su među nama, ali neću reći koliko ih je, jer bi to prouzrokovalo paniku", nedavno je izjavio ruski premijer Dmitrij Medvedev tokom intervjua na ruskoj televiziji, nesvestan da su mikrofoni još uključeni.

Nakon ovakvih reči, među naučnicima širom sveta uzburkale su se strasti, a ljude koji veruju u vanzemaljce ovakva tvrdnja dodatno je ohrabrila.

Čudne letelice

Nakon ovakvih informacija, i građani Bosne i Hercegovine počeli su marljivije gledati ka nebu tražeći bilo kakav znak kao dokaz tvrdnjama da vanzemaljci postoje. Početkom septembra redakciju "Dnevnog avaza" posetio je Sarajlija Marijo Trogrlić, koji je doneo fotografije NLO-a za koji je tvrdio da je snimljen iznad Buča Potoka.

Prestrašeni Trogrlić uveravao nas je da ne konzumira droge i da je slučajno bio na balkonu kada je primetio neobičnu pojavu na nebu.

- Nasuprot mog balkona je RTV dom. NLO je bio mnogo veći, usudio bih se reći i dva puta. Samo jedno crveno svetlo veličine je, recimo, "golfa". Jeza me i sada hvata dok vam ovo pričam. Verujte mi, ništa ne lažem - kazao je tada Trogrlić.

Ubrzo nakon ove priče američki mediji objavili su sličnu priču iz Bostona. Svedoci tvrde da sigurno nije bila reč o ljudskoj letelici, jer je ova bila u obliku diska i izvodila zapanjujuće manevre.

Muhamed Muminović, predsednik Astronomskog društva "Orion", kazao je za "Avaz" da nauka nema konkretne dokaze o postojanju vanzemaljaca i da se ljudima koji nemaju znanja o astronomiji i Venera često ukaže kao neobična letelica.

Kugla svetla

- Izjava Medvedeva izazvala je pažnju, ali danas možemo svi reći šta želimo. Naše društvo je od 1968. do 1973. iznad Bosne i Hercegovine snimilo pet neidentifikovanih letelica. To je dokumentovano fotografijama - kazao je Muminović.

On još pojašnjava da treba biti obazriv u pogledu neobičnih letelica, jer mnogima se i bljesak aviona ponekad učini kao NLO.

- Ljudi se plaše onoga što im je nepoznato, pa za svaku sitnicu koju vide na nebu zovu naše društvo, ali se na kraju ustanovi da se uopšte ne radi o letelici - dodao je Muminović.

Hoće li se izjava Medvedeva pokazati tačnom ili ćemo na nebu videti kuglu svetla za koju će biti utvrđeno da nije ruska raketa već NLO, pokazaće vreme. Do tada, pojedinci će i dalje tvrditi da se ruski premijer nije samo šalio.

NASA zataškava rezultate

Mnogi su mišljenja da NASA zataškava i sakriva sve dokaze koji govore o postojanju vanzemaljaca. Svaku neobjašnjivu pojavu koju snime građani, iz NASA-e vešto opovrgnu.

Poslednji slučaj je snimak neobične “letelice” koja ide ka suncu. NASA je utvrdila da se na snimku ne vidi letelica, već samo solarna materija koja se hladi i formira tamnu mrlju.

Izvor: Avaz.ba

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: