Medvedev: Vanzemaljci su među nama

Ruski premijer Dmitrij Medvedev otkrio je nedavno jednoj TV voditeljki, ne znajući da su uključene kamere, da "vanzemaljci šetaju našom planetom".

Život

Izvor: B92

Nedelja, 09.12.2012.

16:26

Default images

Naime, voditeljka je, nakon televizijske emisije mreže Ostankino, upitala Medvedeva da li zna nešto o vanzemaljcima.

On joj je odgovorio da ne može da joj kaže "koliko njih je među nama, jer to može da izazove paniku". Ipak, našalio se i rekao da više o vanzemaljcima koji žive na Zemlji može da sazna iz filma "Ljudi u crnom".

Medvedev je pričao i o tajnim izveštajima o vanzemaljcima, koji su se najverovatnije nastanili i u Rusiji.

"Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku", objasnio je ruski premijer.

Video zapis nije objavljen na televiziji, ali je dospeo do interneta, gde je postao hit.

Agencija AP podseća i da je Medvedev, dok je bio predsednik Rusije, od 2008-2012. godine, pokazao izrazit smisao za humor, koji je znatno suptilniji od brutalnih šala aktuelnog predsednika i bivšeg premijera Vladimira Putina.


Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: