Da li bi ijedan muškarac odbio ovu ponudu?

Jedna razvedena žena iz Saudijske Arabije u potrazi za "novim izabranikom svog srca", odlučila se na vrlo neobičnu akciju. Naime 33-godišnjakinja će muškarcu koji je spreman da postane njen muž platiti čak 1,3 miliona dolara.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.12.2012.

18:00

Default images

Da bi pronašla idealnog muškarca, neimenovana bogatašica objavila je oglas u jednim novinama, jer je, tri godine nakon završetka tradicionalno sklopljenog braka, spremna da se ponovo veže.

Međutim, to će učiniti samo pod uslovima koje je strogo propisala tzv. mysar ugovorom i na koje budući suprug bez prigovora mora da pristane.

Ugovor budućeg partnera ne obavezuje na zajednički suživot, nego samo na redovne seksualne odnose, prenosi Emirates 24/7.

"Od prvog sam se supruga razvela jer nije bio spreman da izvršava svoje bračne obaveze i jer me je oženio samo zbog novca. Sad sam opreznija i tražim muškarca kog ne zanimaju moje finansije. Potraga za idealnim partnerom postala je moja opsesija i neću stati dok ga ne pronađem", rekla je žena kojoj se zainteresovani muškarci mogu javiti putem časopisa Sayidaty.

Iako su u Saudijskoj Arabiji dozvoljeni tzv. mysar brakovi, mnogi tradicionalisti smatraju ih legalizovanim oblikom prostitucije.

Žene u takvim bračnim zajednicama često gube svoja prava, a statistike govore da se čak 80 posto takvih brakova završi razvodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: