Milking – hit među studentima (VIDEO)

Ako se ovih dana budete šetali britanskim ulicama i spazite mlade ljude koji se polivaju mlekom, nemojte se začuditi. U pitanju je novi trend koji vlada među tamnošnjim studentima.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2012.

13:22

Default images

Prvo su studenti iz Njukasla počeli da se polivaju mlekom na javnim mestima, da bi potom kačili video zapise svojih „dela“ na internet. Ubrzo su ulice bile preplavljene „milkingom“ (milking – muzenje), mladi bi se usred tržnog centra polivali mlekom, izazivajući čuđenje prolaznika.

Potom se trend proširio na Edinburg, Oksford i Notingem, a snimci polivenih studenata osvanuli su na internetu.

Dok jedni studenti tvrde da je reč o bizarnoj zabavi, drugi objašnjavaju da je ovo samo još jedan od nazin protesta protiv vlade koja novim merama “muze” studente.

Ovaj trend došao je nakon štu su student prošli kroz “planking” i “Batmanning”. Prvi trend podrazumevao je da student na intenetu postavljaju fotografije na kojima vise sa različitih litica, licem okrenutim ka zemlji, dok je “Batmanning” doneo fotografije mladih kako vise nalik slepim miševima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: