Krojačke tajne o Kraljici Elizabeti

Da bi se izbegao efekat Merilin Monro kojoj se podiže haljina iznad ventilacionog otvora za metro, krojači britanske kraljice Elizabete druge stavljaju male tegove na obode njenih haljina da se ne bi dogodila takva nezgoda, navodi se u najnovijoj knjizi jedne od krojačica britanske kraljice.

Život

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 08.11.2012.

20:58

Default images

"Kraljica ima dosta obaveza koje se odvijaju na otvorenom prostoru i iznenadni vetar može da izazove neprijatne situacije", napisala je lična krojačica kraljice Anđela Keli u knjizi "Dressing the Queen: The Jubilee Wardrobe".

"Ako mislimo da postoji rizik, onda diskretno ušijemo male tegove na obode haljine", dodaje se u knjizi.

U knjizi su prikazani i crteži kraljičine garderobe kao i briga za održavanje dobrih diplomatskih odnosa. Navodi se kao primer da je kraljica bila obučena u zeleno za vreme njene istorijske posete Severnoj Irskoj u maju 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: