- Vesti -

Okršaj brada i brkova

Posle Olimpijskih igara, Paraolimpijade i Evropskog prvenstva u fudbalu, došao je red na jedno zanimljivo takmičenje - najinteresantnija "frizura" na licu.

Izvor: B92
Podeli

Muškarci iz cele Evrope sjatili su se u Francusku kako bi pokazali da imaju najinteresantniju frizuru na licu. Na takmičenje brada i brkova prijavilo se oko 100 ljudi, a svi su potrošili dosta vremena i truda kako bi privukli pažnju sudija.

U pitanju je Evropsko takmičenje brada i brkova na koje je već stiglo oko stotinak muškaraca spremnih da odmere „rastinje" na licu.

Nadmetanje se održava u istočnoj Francuskoj, a njegovo finale se očekuje veoma nestrpljivo uz veliku posećenost.

Pred sudijama je težak posao - od 100 brada i brkova treba izabrati one najinteresantnije, a konkurencija je zaista oštra.

Neki od takmičara su odlučili da upotpune izgled odgovarajućim kostimima, a svi su potrošili dosta vremena kako bi doterali frizure na licu.

Puštanje brade ili "beardig" je postao pravi sport poslednjih godina, jedan od takvih sportista je i Džegri Mastaš (25) koji svoje brkove neguje i pušta od svoje 15. godine. "To je definitivno sport, kao izbor za lepoticu ali kod muškaraca. Iskreno, to je i odličan način da se nasmejete sebi"

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dirljiva priča srpskog psihoterapeuta koju deli čitava Srbija

Statusi psihoterapeuta i specijalizanta psihijatrije dr Vladimira Đurića na Fejsbuku uvek nailaze na veliku pažnju javnosti, a poslednja objava o „ludnici“ i ljudima koji u njoj završe, nateraće vam suze na oči. Ali ne brinite – priča ima srećan kraj! Njegov tekst sa Fejsbuka vam prenosimo u celosti.

Vesti utorak 26.09. 09:50 Komentara: 37
strana 1 od 3485 idi na stranu