Okršaj brada i brkova

Posle Olimpijskih igara, Paraolimpijade i Evropskog prvenstva u fudbalu, došao je red na jedno zanimljivo takmičenje - najinteresantnija "frizura" na licu.

Izvor: B92

Muškarci iz cele Evrope sjatili su se u Francusku kako bi pokazali da imaju najinteresantniju frizuru na licu. Na takmičenje brada i brkova prijavilo se oko 100 ljudi, a svi su potrošili dosta vremena i truda kako bi privukli pažnju sudija.

U pitanju je Evropsko takmičenje brada i brkova na koje je već stiglo oko stotinak muškaraca spremnih da odmere „rastinje" na licu.

Nadmetanje se održava u istočnoj Francuskoj, a njegovo finale se očekuje veoma nestrpljivo uz veliku posećenost.

Pred sudijama je težak posao - od 100 brada i brkova treba izabrati one najinteresantnije, a konkurencija je zaista oštra.

Neki od takmičara su odlučili da upotpune izgled odgovarajućim kostimima, a svi su potrošili dosta vremena kako bi doterali frizure na licu.

Puštanje brade ili "beardig" je postao pravi sport poslednjih godina, jedan od takvih sportista je i Džegri Mastaš (25) koji svoje brkove neguje i pušta od svoje 15. godine. "To je definitivno sport, kao izbor za lepoticu ali kod muškaraca. Iskreno, to je i odličan način da se nasmejete sebi"

Vesti

Umesto braka desetogodišnji ugovor o vezi

Danas u svetu u proseku više od trećine brakova završava se razvodom. Izgleda kako je ostajanje u braku do kraja života nerealno pa upravo zbog toga stručnjaci savetuju parovima da se umesto za brak odluče za desetogodišnji ugovor o vezi.

Vesti sreda 7.12. 08:08 Komentara: 2

U orbiti Zemlje i turski satelit

Evropska raketa Vega juče lasnirana iz Francuske Gvajane, odnela je u orbitu Zemlje osmatrački satelit Turske, saopštila je služba "Arianspejs" kojoj je to bilo deseto lansiranje ove godine.

Vesti utorak 6.12. 21:57 Komentara: 2

Slučajno osvojio milion dolara na lutriji

Dante Kastiljo i njegova supruga iz Nju Džerzija osvojili su milion dolara na lutriji, nakon što je Dante Kastiljo slučajno kupio tiket na kome su kompjuterski određeni brojevi, a za koji se kasnije ispostavilo da je dobitni.

Vesti utorak 6.12. 21:12 Komentara: 20
strana 1 od 3054 idi na stranu